Excite

Afrojack en G-star lanceren kledinglijn

Dj Afrojack en G-star hebben donderdag een kleine capsulecollectie gepresenteerd aan het publiek. Het is voor het eerst dat de dj een kledinglijn maakt. Nick van der Wall, zoals de dj in het echt heet, ziet het wel zitten om zijn eerste stappen in de modewereld een vervolg te geven. “De samenwerking met G-star ging zo goed, dat ik graag meer kleding wil gaan ontwerpen,” vertelt de schatrijke muzikant in een interview met nu.nl.

Merchandise Afrojack

Voor de dj is de kledinglijn een samensmelting van merchandise voor Afrojack-fans en kleding. Fans kunnen nu eindelijk Afrojack-kleding kopen. “Ik heb nooit aan merchandising gedaan. Ik kon de juiste partner maar niet vinden omdat te doen, en nu wel. Het is voor mij dus eigenlijk een combinatie van merchandising en een eigen kledinglijn.”

Capsulecollectie Afrojack

Omdat het om een capsulecollectie gaat, zijn er maar een paar items in de lijn. Afrojack ontwierp zes stuks: twee t-shirts, een trui, een pet en twee broeken. Alle stukken zijn voorzien van de letter A. Dit is een verwijzing naar zijn eigen naam, maar ook naar het favoriete model broek van dj Afrojack, de ‘A-crotch’. Omdat van der Wall een grafische opleiding heeft gedaan, kon hij zijn inspiratie als tekenaar goed kwijt in de ontwerpen.

“Toen ik jonger was wilde ik altijd striptekenaar worden, dingen ontwerpen en creëren ligt dus wel in mijn aard.”

Samenwerking met G-star

De samenwerking met G-star ontstond uit een ontwerp van het jeansmerk, speciaal voor een optreden van Afrojack. Het management van de dj zorgde vervolgens voor het vervolg tot deze capsulecollectie. “Ik krijg hier niet eens voor betaald. Daar doe ik het ook helemaal niet voor. Deze kledinglijn is mijn passie,” vertelt Afrojack.

Kleding Afrojack kopen

Fans van de dj kunnen de kleding van Afrojack vanaf 10 november kopen via de website van G-star.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021