Excite

Gebruik afbeeldingen van nieuwe trendy kapsels

Ga op zoek naar afbeeldingen van kapsels voor het bezoek aan de kapper. Vooral als je een nieuw kapsels wilt, kijk dan eerst naar afbeeldingen van kapsels. In tijdschriften, op het internet en bij de kapper zijn foto's te vinden met trendy kapsels, maar ook met klassieke kapsels.

Voor de kapper

De afbeeldingen van kapsels zijn zeer handig voor de kappers. Vaak is het moeilijk uit te leggen aan een kapper hoe je het haar geknipt wilt hebben. Om misverstanden en verkeerd geknipt haar te voorkomen, is een foto laten zien erg handig. Kappers weten dan met één blik al hoe ze het haar moeten knippen. Buiten dat kunnen ze ook advies geven hoe het kapsel voor jou mooier te maken. Jouw type haar moet misschien net iets anders geknipt worden dan het kapsel op de foto. Gelukkig weet de kapper hier ook raad mee.

De catwalks

Zoals eerder gezegd kan je in tijdschriften afbeeldingen van de meest trendy kapsels vinden. Kijk goed naar de foto's van de modeshows. In tijdschriften als ELLE, Glamour en Cosmopolitan staan altijd catwalk foto's met de laatste trendy kapsels. Zeker in de september-edities van de modemagazines, want dat is de tijd van de modeshows. Dikke edities met foto's van modeshows van grote ontwerpers als Chanel, Vivienne Westwood en Valentino. Deze ontwerpers laten naast trendy kleding ook de nieuwste kapsels zien. Kapsels die gecreëerd zijn door de grote namen in de kapperswereld. Gebruik daarom de afbeeldingen van deze kapsels als inspiratie voor een nieuw kapsel.

E-zines

Modemagazines zijn ook te vinden op het internet: de e-zines. Tijdschriften hebben vaak een eigen website. Daarnaast heb je ook de online magazines als TrendyStyle.nl en FashionChick.nl. Ook kan je terecht op kapperswebsites met afbeeldingen van de meest trendy kapsels. Voorbeelden van kapperswebsites zijn Kapsels.net en Kapperssite.nl.

Laat je inspireren door de laatste afbeeldingen van de trendy kapsels in de magazines en op modewebsites.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021