Excite

Waar kun je online van Adidas petten kopen?

Adidas maakt petten die vooral worden gedragen door sporters, maar in je vrije tijd kan een pet van Adidas natuurlijk ook prima staan. Je kunt een Adidas-pet herkennen aan de drie strepen of aan het logo. Er zijn verschillende Adidas-petten te koop. Onderling verschillen ze van kleur en vorm.

Online van Adidas petten kopen

Er zijn verschillende winkels waar je online Adidas-petten kunt kopen. Wat opvalt is dat het aanbod niet echt groot is en dat iedere winkel andere petten verkoopt. Wanneer je echt een bepaalde Adidas-pet in je hoofd hebt, dan is het aan te raden om bij verschillende winkels rond te kijken.

Plutosport.nl

Plutosport.nl verkoopt verschillende petten van Adidas. De petten die je kunt kopen hebben het logo op de voorkant. De Adidas-petten worden in verschillende kleuren verkocht, zoals zwart, blauw, roze, wit en groen. Een pet kost nog geen vijftien euro. Bestel je voor vier uur 's middags, dan heb je de pet de volgende dag al in huis.

Perrysport.nl

Perrysport.nl verkoopt Adidas-petten met de bekende strepen op de klep. Je kunt kiezen uit een witte of blauwe pet. Ook kun je een Adidas-pet kopen uit de Disney Cars 2 collectie. Leuk voor kinderen! Bij perrysport.nl kost een Adidas pet zo'n twaalf euro.

Kelkoo.nl

Kelkoo.nl verkoopt niet zozeer petten, maar je kunt wel gemakkelijk zoeken naar petten van Adidas. Je krijgt dan een overzicht te zien met verschillende winkels die de petten verkopen. Dit kunnen gewone petten zijn, maar bijvoorbeeld ook golfpetjes en mutsen.

Maten en besteltips

Het is heel gemakkelijk om online petten van Adidas te kopen. Van elke Adidas-pet is namelijk maar één maat verkrijgbaar. Je kunt de pet aan de achterkant verstellen zodat hij eigenlijk altijd passend is. Wanneer je online petten bestelt, let dan wel op de verzendkosten. Omdat een pet relatief goedkoop is, worden er meestal verzendkosten gerekend. Je kunt besparen door een grotere bestelling te plaatsen of door de pet bij een afleverpunt te laten bezorgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020