Excite

Accentueer je zandloperfiguur

Heb jij een zandloperfiguur?

Een zandloperfiguur is het meest geliefde figuur van het vrouwelijk lichaam. Denk jij dat je een zandloperfiguur hebt of weet je het niet zeker? Check dan nog even deze lijst.

  • Een zichtbare smalle taille
  • Lichaamsgewicht verspreid over het hele lichaam
  • Een volle cupmaat
  • Heupen zijn in verhouding met de schouderbreedte
Alles gecheckt? Dan is jouw lichaam inderdaad een zandlopervorm!

Slanke taille accentueren

Met een zandloperfiguur heb je over het algemeen brede schouders. Je borsten en slanke taille accentueren is daarom essentieel om je er niet voller uit te doen zien dan je bent. Zo zijn jurkjes en shirtjes met een Empire-lijn of A-lijn niet aan te raden, omdat ze je taille verhullen. Met een volle buste krijg je veel volume rond de taille, terwijl je deze juist moet benadrukken. Hetzelfde geldt voor hooggesloten jasjes: doordat je borsten te weinig ‘lucht’ krijgen, lijk je met een hooggesloten jasje vaak voller dan je bent. Ga voor vrouwelijk gesneden kleding, eventueel met accent op de taille. Denk aan trenchcoats, nauwsluitende jurkjes en rokken met een hoge taille. Denk Beyoncé en Scarlett Johansson.

Jeans met een zandloperfiguur

Wat betreft jeans voor een zandloperfiguur, komen jouw heupen het best tot hun recht met een iets hogere taille en een lange pijp. Zo lijken je benen lang en je heupen worden op een vrouwelijke manier geaccentueerd. Ga voor een skinny jeans of een slim fit jeans. Een bootcut is ook perfect voor jouw heupen. Vermijd de boyfriend jeans: hierdoor lijkt je achterwerk groter dan het is. Wil je toch een baggy broek? Zorg dan dan de bovenkant goed aansluit, en combineer met een strakke top.

Video

Geloof het of niet, maar er zijn vrouwen die hun leven op het spel zetten voor een zandloperfiguur. In deze video zie je hoe een vrouw haar zandloperfiguur tot het extreme trekt door zichzelf dagelijks met een korset in een extreem dunne wespentaille te forceren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020