Excite

Abercrombie Hot Guys in Amsterdam

Met de sneeuw van vandaag was het geen weer om zonder kleren buiten te lopen. Het kledingmerk Abercrombie & Fitch twijfelde echter niet en liet hun ‘Hot Guys’ opdraven om de nieuwe flagship store van Abercrombie & Fitch te openen in de Amsterdamse Leidsedwarsstraat. De mannen hebben normaal een tenue van enkel een spijkerbroek.

Sneeuw

De Hot Guys bleken toch rekening gehouden te hebben met de sneeuw en verschenen in spijkerbroek met teenslippers en een rood vest. Het vest hing natuurlijk open zodat alle vrouwelijke fans de gespierde torso’s toch konden zien. Vanaf iedere verdieping van het gebouw zwaaiden de Hot Guys het winkelpubliek toe.

Modellen ingevlogen

De Hot Guys die zijn opgeroepen voor de Amsterdamse opening zijn zorgvuldig geselecteerd en vanuit de hele wereld ingevlogen om de winkel officieel te openen. De modellen kwamen onder andere vanuit België, Denemarken, Duitsland, Hong Kong, Japan, Singapore, Spanje, Amerika en Ierland naar de hoofdstad.

Model worden?

Zie jij het wel zitten om ook als model voor Abercrombie aan de slag te gaan? Dan moet je eerst een baantje strikken in de nieuwe kledingwinkel. In dit filmpje zie je hoe de selectieprocedure van de Abercrombie & Fitch modellen in zijn werk gaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020